скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1999 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Україні
сьогодні, неділя, 7 березень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 09 / 52
день року : 66 / 365
робочий день року : 44 / 252
приурочувати (UTC +02) : 19:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:47

UTC
-09
Alaska
08:47

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:47

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:47

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:47

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:47

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:47

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:47

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:47

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:47

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:47

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:47

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:47

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:32

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:47 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:47 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:47 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:47 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:47 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

07
19:47
UTC +02
Калькулятор
India
Japan
Italia
España
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Working days world map
Russia
Slovakia
Czech Republic
Romania
Bulgaria
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel