скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2014 :

1.
Новий рік  : 
2.
православне Різдво  : 
3.
жіночий день  : 
😥
4.
жіночий день  : 
5.
Великдень  : 
😥
6.
Великдень  : 
7.
День праці  : 
8.
День Перемоги  : 
9.
Трійця  : 
😥
10.
Трійця  : 
11.
День Конституції  : 
😥
12.
День Конституції  : 
13.
День Незалежності  : 
😥
14.
День Незалежності  : 


Визначте період
..в Україні
сьогодні, понеділок, 4 липень, 2022

робочий день : так
тиждень : 27 / 52
день року : 185 / 365
робочий день року : 123 / 249
приурочувати (UTC +02) : 23:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:52

UTC
-09
Alaska
12:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:37 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:52 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:52 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:52 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:52 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:52 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

04
23:52
UTC +02
Калькулятор
India
Japan
Italia
España
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Working days world map
Russia
Slovakia
Czech Republic
Romania
Bulgaria
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel