скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День Незалежності : 
Визначте період
..в Україні
сьогодні, вівторок, 21 вересень, 2021

робочий день : так
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 365
робочий день року : 179 / 250
приурочувати (UTC +02) : 18:02
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:02

UTC
-09
Alaska
07:02

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:02

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:02

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:02

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:02

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:02

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:02

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:02

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:02

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:02

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:02

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:02

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:47

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:02

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:02

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:02 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:02 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:02 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

21
18:02
UTC +02
Калькулятор
India
Japan
Italia
España
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Working days world map
Russia
Slovakia
Czech Republic
Romania
Bulgaria
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel