скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2010 :

1.
Новий рік  : 
2.
православне Різдво  : 
3.
жіночий день  : 
4.
Великдень  : 
😥
5.
Великдень  : 
6.
День праці  : 
😥
7.
День праці  : 
8.
День Перемоги  : 
😥
9.
День Перемоги  : 
10.
Трійця  : 
😥
11.
Трійця  : 
12.
День Конституції  : 
13.
День Незалежності  : 


Визначте період
..в Україні
сьогодні, понеділок, 28 листопад, 2022

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 332 / 365
робочий день року : 226 / 249
приурочувати (UTC +02) : 20:58
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:58

UTC
-09
Alaska
09:58

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:58

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:58

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:58

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:58

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:58

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:58

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:58

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:58

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:58

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:58

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:58

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:43 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:58 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:58 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:58 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:58 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:58 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
20:58
UTC +02
Калькулятор
India
Japan
Italia
España
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Working days world map
Russia
Slovakia
Czech Republic
Romania
Bulgaria
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel