скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2002 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
День праці : 
День праці : 
Великдень : 
Великдень : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День Незалежності : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Україні
сьогодні, неділя, 7 березень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 09 / 52
день року : 66 / 365
робочий день року : 44 / 252
приурочувати (UTC +02) : 14:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:52

UTC
-09
Alaska
03:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:52 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

07
14:52
UTC +02
Калькулятор
India
Japan
Italia
España
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Working days world map
Russia
Slovakia
Czech Republic
Romania
Bulgaria
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel