скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360h
вівторки :
51
408h
середи :
52
416h
четверги :
53
424h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
7
1
1
0
1
1
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
..в Україні
сьогодні, вівторок, 28 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 28 / 366
робочий день року : 18 / 251
приурочувати (UTC +02) : 15:30
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:30

UTC
-09
Alaska
04:30

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:30

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:30

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:30

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:30

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:30

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:30

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:30

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:30

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:30

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:30

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:30

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:15

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:30

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:30

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:30

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:30 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:30 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

28
15:30
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel