скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
51
408
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
53
5
2
2
1
0
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

Новий рік : 
Новий рік : 
православне Різдво : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
..в Україні
сьогодні, неділя, 24 березень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 12 / 52
день року : 83 / 365
робочий день року : 56 / 250
приурочувати (UTC +02) : 01:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:01 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:01 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:01 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:01 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:01 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:01 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:01 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:01 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:01 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:01 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:01

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:01

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:01

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:01

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

24
01:01
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel