скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
Різдво : 
Визначте період
..в Україні
сьогодні, четвер, 21 січень, 2021

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 21 / 365
робочий день року : 13 / 252
приурочувати (UTC +02) : 11:05
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:05 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:05

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:05

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:05

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:05

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:05

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:05

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:05

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:05

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:05

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:05

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:05

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:05

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:50

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:05

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:05

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:05

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:05

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:05

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

21
11:05
UTC +02
Калькулятор
India
Japan
Italia
España
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Working days world map
Russia
Slovakia
Czech Republic
Romania
Bulgaria
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel