скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
6
2
0
1
1
0
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
..в Україні
сьогодні, вівторок, 19 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 323 / 365
робочий день року : 220 / 249
приурочувати (UTC +02) : 07:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:41 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:41 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:41 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:41 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:41 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:41

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:41

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:41

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:41

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:41

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:41

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:41

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:26

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:41

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:41

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:41

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:41

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:41

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

19
07:41
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel