скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
4
1
2
2
1
0
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Ukraine default

Святкові дні в році 2007 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
..в Україні
сьогодні, середа, 26 вересень, 2018

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 269 / 365
робочий день року : 183 / 250
приурочувати (UTC +02) : 00:20
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:20 (-1)

UTC
-09
Alaska
13:20 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:20 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:20 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:20 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:20 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:20 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:20 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:20 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:20 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:20 (-1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:20

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:20

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:05

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:20

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:20

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:20

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:20

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:20

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

26
00:20
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel