скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
53
53
6
1
2
1
1
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2028 :

Новий рік : 
Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
День захисника України : 
Різдво : 
..в Україні
сьогодні, вівторок, 19 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 323 / 365
робочий день року : 220 / 249
приурочувати (UTC +02) : 06:33
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:33 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:33 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:33 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:33 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:33 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:33 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:33

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:33

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:33

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:33

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:33

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:33

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:33

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:18

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:33

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:33

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:33

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:33

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:33

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

19
06:33
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel