скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
53
424
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
5
0
1
2
2
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1996 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День Незалежності : 
..в Україні
сьогодні, неділя, 15 вересень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 37 / 52
день року : 258 / 365
робочий день року : 174 / 249
приурочувати (UTC +02) : 19:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:12

UTC
-09
Alaska
08:12

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:12

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:12

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:12

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:12

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:12

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:12

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:12

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:12

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:12

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:12 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:12 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:12 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:12 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

15
19:12
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel