скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
7
0
1
1
1
1
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
..в Україні
сьогодні, п'ятниця, 18 січень, 2019

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 18 / 365
робочий день року : 12 / 250
приурочувати (UTC +02) : 10:06
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:06 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:06 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:06

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:06

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:06

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:06

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:06

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:06

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:06

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:06

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:06

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:06

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:06

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:51

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:06

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:06

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:06

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:06

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:06

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

18
10:06
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel