скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360h
вівторки :
50
400h
середи :
50
400h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
52
416h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1984h
заробітна плата (€):
39680
0
0
0
0
0
52
53
7
2
2
1
0
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2017 :

Новий рік : 
Новий рік : 
православне Різдво : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
День захисника України : 
Різдво : 
..в Україні
сьогодні, вівторок, 28 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 28 / 366
робочий день року : 18 / 251
приурочувати (UTC +02) : 16:32
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:32

UTC
-09
Alaska
05:32

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:32

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:32

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:32

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:32

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:32

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:32

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:32

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:32

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:32

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:32

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:32

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
20:17

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:32

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:32

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:32

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:32 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:32 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

28
16:32
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel