скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384h
вівторки :
50
400h
середи :
51
408h
четверги :
52
416h
п'ятниці :
50
400h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
53
52
4
2
1
0
2
1
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

Новий рік : 
Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
Різдво : 
..в Україні
сьогодні, неділя, 8 грудень, 2019

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 233 / 249
приурочувати (UTC +02) : 05:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:59 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:59 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:59 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:59 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:59 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:59 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:59 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:59

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:59

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:44

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:59

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:59

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:59

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:59

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:59

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

08
05:59
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel