скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
6
0
2
1
2
1
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
жіночий день : 
Великдень : 
Великдень : 
День праці : 
День Перемоги : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
Різдво : 
..в Україні
сьогодні, неділя, 15 вересень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 37 / 52
день року : 258 / 365
робочий день року : 174 / 249
приурочувати (UTC +02) : 18:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:57

UTC
-09
Alaska
07:57

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:57

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:57

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:57

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:57

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:57

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:57

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:57

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:57

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:57

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:57

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:57

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:42

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:57

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:57

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:57 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:57 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:57 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

15
18:57
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel