скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
5
1
0
2
1
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Ukraine default

Святкові дні в році 2027 :

Новий рік : 
православне Різдво : 
жіночий день : 
День праці : 
Великдень : 
Великдень : 
День Перемоги : 
День Перемоги : 
Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
Різдво : 
..в Україні
сьогодні, вівторок, 13 листопад, 2018

робочий день : так
тиждень : 46 / 52
день року : 317 / 365
робочий день року : 217 / 250
приурочувати (UTC +02) : 19:48
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:48

UTC
-09
Alaska
08:48

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:48

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:48

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:48

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:48

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:48

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:48

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:48

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:48

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:48

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:48

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:48

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:33

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:48 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:48 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:48 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:48 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:48 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

13
19:48
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel