скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
28
224
вівторки :
31
248
середи :
30
240
четверги :
31
248
п'ятниці :
29
232
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1192
заробітна плата (€):
23840
0
0
0
0
0
30
30
3
0
1
0
1
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Трійця : 
Трійця : 
День Конституції : 
День Конституції : 
День Незалежності : 
День захисника України : 
Різдво : 
..в Україні
сьогодні, понеділок, 1 червень, 2020

робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 153 / 366
робочий день року : 103 / 251
приурочувати (UTC +02) : 01:49
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:49 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:49 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:49 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:49 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:49 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:49 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:49 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:49 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:49 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:49 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:49

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:49

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:49

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:34

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:49

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:49

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:49

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:49

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:49

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

01
01:49
UTC +02
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
Russia
China
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel